Blogolj!

George Szauron a gyűrűt akarja

Emlékeztek? Szegény George Szauron még a Brexit előtt szép időkben összeshortolta magár és kitiltották, egyenesen kiűzték Dol Guldurból. Közismertebb nevén Angolfölde minden zugolyából. Nem emlékeztek? Akkor elmondom. Ezt követően ez a mindenhonnan kiváló kedves antipatikus negatív hős, azonnal visszatért Mordorba. Muszáj volt ugyi, mert még a saját hazájában is lopkodni akart hol OTP-t, hol gazdaságot (az egészet), lehet, hogy még ott is shortolt, amiért egyszer csak puff, jól lebüntették. (Vagy meg.)

Vörösberény büszkesége és felkelt Napja most azért ideges, mert szerinte egykori pártfogoltjai ellene fordultak, és őt (jótevőjüket) Almádi-külső talpig becsületes hím tagját cseszegetik, ahelyett, hogy hálájukat mutogatnák pillanatonként az ő valagának nyelvvel történő folyamatos illetésével. Pedig ő jót akart: feketét fehéret és tarkát, csak véletlenül megfogta a… Ki sem mondom, mert úriember vagyok, vazze!        

Tehát a mi talpig becsületes (a talpa fölött már kérdések merülnek fel) George  Szauronunk visszatért Mordorba. Na most azért hagyott egy janicsárképzőt az egykori hazájában (illetve ahol nevelkedett), és elkezdte a felkészülést. Eddig érthető, ugyi? Vidéki bunkó vagyok, Mécs úrfi, azért fogalmazok ilyen sután. Persze mereven ki kell jelentenem, hogy nem minden CEU-s janicsár, sőt főleg nem, viszont most úgy tűnik így estefelé, hogy az utóbbi időben a legtöbb janicsár onnan gyütt. (jött) Tudok én választékonyan is. Ezek a janicsárok még tudnak magyarul, telefonhívásra, vagy enter billentyűre már indulnak is tüntikézni egyet és magukkal viszik Középfölde orkjait, akik azt sem tudják hol vannak, csak az vezérli  őket, hogy George Szauron parancsait (a pofonra játszás céljával) végrehajtsák. Ők a hegyi orkok. Ezek kis és középtermetűek. A Ködhegység barlangjaiban és Mória bányáiban élnek egy ottfelejtett földalatti egyetem falai között és mellett. A pénz szagára előjönnek és gender csatasort alkotnak.  Új fogalomként be kell vezetnünk a janicsár-orkok fogalmát. Ők, vagy inkább ezek egyedül Gandalf úrék orkszeletelő pallosától félnek, de eddig még nem látták, ezért tovább tüntikéznak. (nek)

Mondjuk ki: George úr, be-Szaromán lett, mert ott, ahol felnőtt, egyszerűen nem engedelmeskednek neki ezek a hálátlan magyarok, sőt utálják, vazze. Pedig már a környező országokat is kevés híján szétverték a tüntikézői, hogy a feketék, fehérek és tarkák (bocs a fehérek nem) minél könnyebben be tudjanak érkezni az ő kedvelt germán, frank, és viking népeinek szállásterületére, azaz Közép- és Északföldére.  Mindezt azért tervelte ki ez a kis rasszista Szauron, hogy jobban menjen a boltja.   

 George Be-Szauron úr éppen készül a nyílt háborúra. Elutazott ezért Bruxelles-földére, hogy találkozzon a Vasudvardban Jean-Claude Juncker Saruman úrral, az offshore királlyal és smár-bajnokkal.  Vajon miről beszélhettek? Természetesen a Gyűrűről. Csak hát az eredeti történet szerint lesz itt egy kis gond.

Ezt inkább idézem a Magyar Wikipédiából: 

„Árnyéka egész Középföldére rátelepedett, a Keletet uralma alá hajtotta, a Gondortól délre fekvő országokkal (például a déli emberek khandi országával és a délföldiekkel, mint a Haradi Birodalom és Umbar kalózai) pedig szövetséget kötött; mígnem a Gyűrűháborúban hadai minden még szabad országot megtámadtak, úgy északon, mint délen. Azonban a Gondorra támadó déli hadseregét mégis megfutamították, és ezalatt a Gyűrűt megsemmisítették. Így Sauron uralmának vége lett, szolgái szétfutottak. Középfölde nagy része ott, ahol nem voltak szabad, vagy Gondorral szövetséges országok, Sauron terveinek ellenére újra a gondori emberek királyainak uralma alá kerültek. Sauron pedig a Gyűrű pusztulása után mesteréhez hasonlóan a Semmibe jutott.”

Valahogy így lesz ez.

https://jonajani.blogstar.hu/./pages/jonajani/contents/blog/37905/pics/14939770038429616_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?