Blogolj!

Halmazati

A csepeli bolsevik virulás egykori kegyeltjei és kései utódaik egyre csak kopnak. Sajnos még nem le, hanem el. Egyik nap egy gyilkos, a másikon egy tolvaj, a harmadikon mindkettő, a negyediken mindegyikből kettő, az ötödiken egy sikkasztó, a hatodikon egy gyilkos-tolvaj-sikkasztó, magyarul elvtárs bukkan fel és bukik le.

Aztán következik a hetedik nap, amikor leállhatnának végre egy kicsit, de hiába, egyszerű lelkületükben ott a bizonyítási vágy. Idézet a csepeli HÉV-en elhangzott monológból. Természetesen kiszűrve a csúnya szavakat, azaz minden másodikat:

„Nekünk állandó jelleggel kisemmizetteknek ütni, vágni kell a nyomorult nagyképű polgárokat, élükön a polgármesterrel, meg a volt polgármesterrel. Mit képzelnek ezek? Egyszerűen elveszik a Munkásotthonunkat, a múltunkat, a gyerekeinket meg haza akarják hívni külföldről ezek a jobbos disznók. A kisemmizett, (pisztolyos kéregető), Észak-afrikainak látszó (robbanó mellényes) elvtársakat, a Kölnben és sok egyéb német városban nőket tapperoló (kéjenc) testvéreinket barbároknak nevező szemétláda jobboldaliak nem akarják beengedni hazánkba a nyilvánvalóan segítségre szoruló elvtársainkat, akikkel persze szavazókat is veszítünk, hoppá! Pedig mit meg nem tettünk értük! Meg nekik! Még az asszony mobiltelefonját is megkapták! Be is panaszoltuk az Unió központjában eztet a izé, kormányt! Az a Brüsszel meg világosan meglátta a sötét és világos közti különbséget és jól megbünteti a mieinket. De jó!”.           

A helyzet az, hogy Csepelen most 1990 után negyed évszázaddal is gyakran feltűnik néhány egykori párt ideológusból lett mai átálló-ideológusnak nevezhető alak, az elvtársi-keresztény hibrid „úr”, és könyörtelenül kioktat minket a mai boldogulási lehetőségekről. Még viccel is a hibrid: Nem sáska, de imádkozik, mi az? Haha, hát én – mondja és vérfagyasztó sikoly-szerű röhögésbe kezd. Majd olyan eszelős tekintettel figyeli, kik röhögnek a „viccén”, hogy senkinek sem lehet kétsége felőle, máris viszik az internáló táborba (mint régen), ha nem kezd el azonnal röhögni. Ez persze csak vicc volt, ne vegyétek komolyan.

A szomorú rész most következik:   

„Szenteczky János bűnös - hangzott el a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróságon 2016. január 13-án, szerdán délelőtt a fővárosi MSZP alelnökének, a csepeli MSZP elnökének perén, az ítélethozatalkor. A politikust decemberben két rendbeli hűtlen kezelésért ítélte el a bíróság, amely most két rendbeli becsületsértésben találta ismét bűnösnek. Az ítélet 375.000 forintos pénzbüntetést határozott meg.” 

Vagyunk 25 évvel a rendszerváltozás, mószerváltás, módszerváltás, gengszterváltás után. Gyönyörű, nem?

https://jonajani.blogstar.hu/./pages/jonajani/contents/blog/23929/pics/14527851997130163_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?